Om oss på Sport247

Välkommen till sport247!

Vi är ett team av passionerade sportentusiaster som arbetar för att tillhandahålla den bästa informationen och resurserna för allt som har med sport att göra.

Vad är syftet med hemsidan?

Vi strävar efter att förse våra läsare med de senaste nyheterna, fakta, topplistor, intervjuer och mycket mer om deras favoritsporter. Vare sig du är en ivrig fan eller precis har börjat med din favoritsport – vi har något för alla!

Vårt uppdrag är enkelt: Att bli din första källa för underhållning och kvalitativt innehåll för alla aspekter av sport.

Hur jobbar vi med fakta?

Vi sträver efter att alltid ha korrekt information på vår hemsida. Vi utgår så gott vi kan från oberoende källor för att sätta ihop en artikel med innehåll, och vi hänvisar till källor när möjligt.

Om du har upptäckt ett faktafel och vill rapportera in det till oss, så tar vi mer än gärna emot detta, kontakta oss – så löser vi det.

Vilket innehåll finns på Sport247?

Vi vill ligga i framkant när det gäller innehåll samt reportage om sportevenemang, idrottare , klubblag och landslag (såsom svenska damlandslaget och U-21) runt om i världen så att våra läsare kan hålla sig informerade om vad som händer i deras favoritligor.

Och eftersom vi förstår hur viktigt det är för fans överallt att hålla kontakten med varandra via sociala medier som Facebook och Twitter – strävar vi också efter att erbjuda aktuella berättelser från dessa plattformar också!

Förutom spelare listar vi till exempel Sveriges golfbanor, kända hockeyarenor och mer liknande innehåll.

På Sport247 kan du förvänta dig färskt innehåll varje dag som täcker:

Så om du letar efter en omfattande innehåll som sträcker sig längre än bara till statistik – leta inte längre än just här på Sport247!

Sociala medier

Våra skribenter

Truls Hartelius

Truls Hartelius

Simon har alltid varit besatt av tre saker. Sport, tävling och journalistik. Den perfekta kombinationen för att starta en sportblogg - eller hur? Han älskar att skriva innehåll som fångar folks intresse och lägger stor vikt på forskning för att förmedla korrekt och oberoende information till läsarna.

Se inlägg från Truls