hockey

Senaste artiklarna om hockey

Börje Salming

Allt om Börje Salming

Ishockeyns rike har bevittnat många stjärnor, men få har bränt sig fast i minnet som Börje Salming. Med rötterna djupt

Läs mer »
Börje Salming förmögenhet

Börje Salming Förmögenhet

Börje Salmings förmögenhet vid tiden för hans bortgång uppgick till närmare 15 miljoner kronor. Den svenska hockeylegenden, som gick bort

Läs mer »
Är hockey en bollsport

Hockey, en bollsport?

Debatten om huruvida hockey är en bollsport eller inte har pågått i flera år. Medan vissa människor hävdar att hockey

Läs mer »

Välkommen till hockeydelen av sport247!

Vår hemsida ger en omfattande inblick i alla aspekter av sporten, från artiklar och nyheter till topplistor, recensioner, information och mycket mer.

Vårt uppdrag är att erbjuda en uppdaterad källa som täcker alla aspekter av ishockey med noggrannhet och detaljrikedom. Vi strävar efter excellens i vårt innehåll genom att erbjuda högkvalitativ, opartisk rapportering om alla ämnen som rör sporten. Vi är stolta över att undersöka grundligt innan vi ger någon form av åsikt eller rekommendation.

Vi erbjuder också flera unika funktioner som artiklar spelare och tränare, exklusiva videor med matchhöjdpunkter, analyser av aktuella trender i NHL- och SHL-ligorna samt kommande draftmöjligheter inom varje organisation.

Till exempel kan du läsa om legendariska hockeyspelare som Henrik Lundqvist, hockeyligor och nyheter från hockeyvärlden.

Oavsett vilken nivå av intresse du har – fritidsspelare eller professionell idrottsman – hittar du något här på vår webbplats som håller dig informerad om detta underbara spel!