Victor Lindelöf
Rolandhino1, CC BY-SA 4.0, via Wikimedia Commons

Victor Lindelöf, kortfakta och wiki

Fullständigt namnVictor Jörgen Nilsson Lindelöf
SmeknamnVictor Lindelöf
LönCa 70 miljoner SEK
FörmögenhetCa 400 miljoner SEK
YrkeFotbollsspelare
Födelsedatum och ålder17 juli 1994 (27 år)
FödelseortVästerås, Sverige
ReligionKristen
CivilståndGift
FruMaja Nilsson
Hemstad och landVästerås, Sverige
Längd1,87 m (6 ft 2 in)

Victor Lindelöfs fru - Maja Nilsson

Maja Nilsson är den vackra och kärleksfulla hustrun till Manchester Uniteds försvarare Victor Lindelöf. Paret gifte sig 2018 efter att ha varit tillsammans i flera år. Sedan dess har de varit oskiljaktiga och deras kärlek fortsätter att växa sig starkare för varje dag.

En modellfamiljs liv

Maja Nilsson är en svensk modell som har prytt många tidningsomslag och modevisningar runt om i Sverige. Hon driver även sin blogg där hon delar sina erfarenheter som modell, fru, mamma och vän med sina följare.

Utöver detta arbetar hon även som ambassadör för olika varumärken i Sverige som H&M och IKEA.

Living It Up In The UK

Sedan hon flyttade till Manchester med sin man Victor 2017 när han skrev på för Manchester United Football Club har Maja omfamnat livet i England helhjärtat!

Hon går ofta ut och utforskar staden tillsammans med vänner eller familjemedlemmar som är på besök hemifrån Sverige – samtidigt som hon håller sig uppdaterad om vad som händer på Old Trafford via sociala medier!

Tillbringar kvalitetstid tillsammans

Förutom att tillbringa tid ute och utforska Manchester tillsammans älskar Maja inget hellre än att bara koppla av hemma och titta på film eller laga några läckra måltider som de två kan njuta av tillsammans – även om det inte alltid är lätt när man bor långt ifrån sin familj!

Trots detta ser de till att göra regelbundna resor hemåt så att båda kan tillbringa kvalitetstid med sina familjer.

Victor Lindelöf Lön - 68 miljoner kronor!

Den svenske fotbollsspelaren Victor Lindelöf gör rubriker för sin imponerande lön. Med hela 68 miljoner kronor är han den bäst betalda spelaren i Sverige och en av de mest välbetalda fotbollsspelarna i Europa.

Har satt sitt avtryck i den europeiska fotbollen

Lindelöf har spelat professionell fotboll sedan 2012 och har snabbt gjort sig ett namn som en av de bästa försvararna på planen.

Han spelar för närvarande för Manchester United och spelade tidigare i Benfica från 2014 till 2017. Under sin tid i Benfica vann han två Primeira Liga-titlar, två Taça de Portugal-troféer och två Supertaça Cândido de Oliveira-mästerskap.

Hans insats bidrog till ett VM kval Sverige sent kommer glömma, när han gjorde comeback efter att ha varit pappaledig en stund.

Priset för framgång

Det är ingen överraskning att denna begåvade försvarare tjänar en sådan imponerande lön, men det kommer med sina egna förväntningar.

Som en av de högst betalda spelarna i Sverige finns det stora förhoppningar om att Lindelöf ska fortsätta att utmärka sig både på och utanför planen under hela sin karriär.

En ljus framtid framför sig

Vid bara 25 års ålder ser Victor Lindelöfs framtid otroligt ljus ut! Med sitt nuvarande kontrakt som löper fram till 2024 finns det mycket mer framgång framför honom – både ekonomiskt och professionellt – när han fortsätter att göra vågor i europeiska fotbollskretsar!

Vanliga frågor & svar om Victor Lindelöf

Victor Lindelöf är 27 år gammal. .

Victor Lindelöf har spelat för Västerås SK, Benfica och Manchester United.

Victor Lindelöfs flickvän är Maja Nilsson.

Enligt uppgifter tjänar Victor Lindelöf från och med 2021 en rapporterad lön på cirka 68 miljoner kronor per år.

Han tilldelades utmärkelsen Årets spelare i portugisiska ligacupen under säsongen 2017-18 . Han innehar också rekordet för flest raka Premier League-starter för en svensk spelare (33 matcher).