fotboll

Senaste artiklarna om fotboll

alla lag i premier league

Alla Premier League lag

Premier League är den högsta divisionen i engelsk fotboll och är känd världen över för sina kvalitativa lag och hårda

Läs mer »

Välkommen till Fotboll på Sport247!

Vår hemsida är tillägnad att förse dig med de senaste fotbollsnyheterna, topplistor, recensioner och mycket mer. Vi strävar efter att tillhandahålla korrekt och aktuell information om alla aspekter av fotboll från hela världen.

Vårt team av erfarna skribenter har 20+ års expertis inom fotbollsområdet och vi brinner för att ge dig intressanta artiklar, reportage, intervjuer och åsikter varje vecka.

Förutom nyheter gör vi också analyser på matcher och turneringar som varit, till exempel Sveriges VM-kval och hur vi kan lära oss från våra misstag och skapa bättre chanser framåt.

Vi specialiserar oss också på att leverera unikt innehåll, som till exempel vår populära artikel om världens bästa fotbollsspelare någonsin,  som rankar spelare efter deras prestationer under flera säsonger.

Till exempel så skriver vi om den legendariska Cristiano Ronaldo där vi svarar på frågor som “har Cristiano Ronaldo barn?” eller “Vem är Mateo Ronaldo?”

Vi förstår att det kan finnas komplexa frågor inom fotbollen, så vårt mål är att bryta ner dem till ett enkelt språk så att alla lätt kan förstå dem. Med detta mål i åtanke har vi samlat ett omfattande bibliotek som täcker ämnen som sträcker sig från taktik och strategier till juridiska och ekonomiska frågor, så att alla kan lära sig mer om den sport de älskar.

Tack för att du besöker oss här på Sport247!