basket

Senaste artiklarna om basket

när uppfanns basket

När uppfanns basket?

Basket är en av världens mest populära idrotter, med miljontals fans världen över. Men när uppfanns basket egentligen? Och vem

Läs mer »

Välkommen till Sport247, din källa för allt om basket.

Vi är dedikerade till att förse dig med de senaste nyheterna, artiklarna, topplistor, recensioner och information relaterade till basketspelet. Oavsett om du är ett fan av NBA eller NCAAB har vi allt du behöver här.

Från uppdaterade resultat och statistik om dina favoritlag och spelare till djupgående analyser om viktiga ämnen som tränarstrategier och spelarutveckling – detta är din one stop shop för allt som rör basket!

Vårt team består av erfarna skribenter från hela världen som för samman sin expertis inom basketjournalistik så att våra läsare kan hålla sig informerade om vad som händer inom sporten idag.

Med årtionden av kombinerad erfarenhet av att täcka olika tävlingsnivåer, från gymnasiet till professionellt spel, ger våra skribenter en aktuell rapportering som håller dig på framkant, oavsett vilken nivå det är som intresserar dig mest.

På Sport247 strävar vi efter att vara mer än bara en annan sportwebbplats – vi vill skapa en engagerande gemenskap där passionerade fans kan samlas online och dela sin kärlek till detta fantastiska spel. Så oavsett om det handlar om nyheter eller debatter kring heta ämnen som regeländringar eller affärer – kom till oss på Sport247 och bli en del av denna livliga basketälskande gemenskap!